Привлечете повеќе клиенти со специјални понуди и попусти, лесно и едноставно

 

E-voucher е електронски систем, наменет првенствено за менаџирање со ваучери, што Ви овозможува лесно и едноставно да генерирате и издавате купони или ваучери од различен тип, по Ваш избор. Замислете ја Вашата маркетинг кампања и e-voucher ќе Ви помогне да ја зголемите продажбата.

Електронско одржување на ваучери

 

Електронското управување ќе Ви заштеди и време и труд. Евиденцијата на ваучерите во системот е брза и едноставна. Во секое време може да ја проверите моменталната состојба со генерирани, издадени, реализирани и ваучери во оптек.

 

Нашиот тим Ви стои на располагање за помош околу управувањето со e-voucher системот, но имајте на ум дека се работи за многу едноставен систем, кој што не бара Вие или Вашите вработени да поседуваат посебни компјутерски вештини.

Видови на ваучери

 

Со е-voucher системот можете самостојно да креирате тип на ваучер што сакате да го издадете. Ваучерот може да се однесува на одреден процентуален попуст, определен износ за намалување или да е креиран за конкретен производ.

 

 

Функционалности на E - Voucher


Генерирање на ваучери

 

Листа на ваучери

 

Искористување на ваучери

 

Нивоа на привилегии

 

Администраторски пристап

 

Кориснички пристап

 

Придобивки од e-voucher

Маркетинг 100%
Воведување на нов производ 100%
Промоција 100%

Одбери го твојот пакет


Основен пакет

 

1.200 МКД

месечно


Број на ваучери: 50

Валидност на ваучери: 30 денови 

Административен панел

 

Стандарден пакет

 

3.000 МКД

Месечно


Број на ваучери: 100

Валидност на ваучери: 30 денови

Административен панел

Кориснички панел

Прилагодено според потреба

 

 

Месечен износ: По договор

 


 

Број на ваучери: 100 - 10.000

Валидност на ваучери: 30+ денови

Административен панел

Кориснички панел

Искористување на ваучер од различни локации

 

Контакт со нашиот тим


Полето е задолжително
Полето е задолжително Грешка во е-маил
Полето е задолжително
Вашата порака е испратена. Ви благодариме
Вашата порака не е испратена, ве молиме обидете се повторни

E-voucher e Software што овозможува комплетно менаџирање со ваучери од секаков вид кои се наменети за реализација на маркетинг целите на Вашата компанија. 

Контакт

Ул. Теодосиј Гологанов бр.9, 1000 Скопје

Понеделник - Петок 8.00 - 16.00

+389 76 779 766

Copyright © 2022. www.e-voucher.mk